Hayat | Konular | Kitaplık | İletişim

DEĞİŞİM İSTİYORSANIZ MOR AMETİST ALMALISINIZ!...


İnsanoğlu karmaşık olduğu kadar aslında çok basittir. Karmaşadaki basit olanı görmek için her an bilinç seviyesini geliştirmek ve genişletmek gerekiyor. Kişi, kendisine yarattığı dramları ve bu dram senaryolarından, yaşam enerjisini aldığını kavrayabilme-lidir. Acıdan keyif almak ise acının bilinen rahatlığını yaşamayı seçmektir. Ruhunu acıyla beslemek, fiziksel bedeninde de çeşitli reaksiyonların ortaya çıkması ve hastalıkları oluşturması demektir. Ve bu halinde bulduğu rahatlık onun o an, yaşam denilen oyuna baktığı pencerenin elbette göstergesidir.

Ancak, içinizde dramları yaratan parçalarınız olduğu gibi neşeyi ve sevinci arzulayan parçalarınızda vardır. Dramlardan yorulan ve dram enerjisini alanından çıkarmak isteyen kişiler genelde bana eğitim veya kristal terapi için gelenler oluyor. Bana, kendisini ve yaşadıklarını anlatıyor. Fakat bunlardan ziyade hiç anlatmadıkları, derinlerinde kalanlarının ne boyutta olduğu bana içsel biliş olarak gelir ve kişiden yayılan enerji titreşimleriyle gayet net anlarım, bilirim. Ruhum onun ruhuyla akmaya başlar ve yüksek bilinçten akan biliş eşliğinde dinlerim.



Kristaller, çeşit olarak çok sayıdadır ve hepsinin titreşim yelpazesi da aynı oranda çeşitlidir. Kişinin kullanması gereken kristallerde bana içsel biliş olarak akıyor. Genelde ilk olarak Ametist kristalini kullanıyorum. Ametistin özelliği yüksek potansiyelde arındırıcı oluşudur. Ametist ile kişi, şimdiye kadar yaratmış olduğu dramların etkisinden güzelce temizlenir. Üzerine sinmiş olan eski ve rutin enerji çözülerek yeniye olanak tanır. Kişi, ruh halinde tazelik ve sakinlik hissetmeye başlıyor. Ametist, enerji bedenlerinin hepsinde kusursuzca çalışmaya devam eder. Belli bir süre kişi, Ametisti kullanmaya devam eder. Olumsuz düşünce formlarını nasıl yarattığını ve empatiyle beraber nasıl kendine ait olmayan yaratımları üzerine aldığını fark etmeye başlıyor. Ametist ile gelen bu ön arındırma ile kişiyi diğer kristallerin enerjisinden tam potansiyel olarak yararlandırabilmemi sağlar. Yani, Ametist kristali ile yolu temizlerim ve böylece diğer kristalleri oyun alanına sokabilirim. Ametistten daha çok bahsetmek istiyorum. Bu değerli kristalin enerjisi ile varlığınızın bütünlüğüne kavuşabilirsiniz. Doğuştan mistik olanlar ve kendindeki halleri anlamaya, değerlendirmeye çalışanlar için bu kristalin sizi saran örtüsü evrensel bilgi niteliğindedir.

Varlığınızda tüm bilgi zaten bulunuyor. Bunu hatırlamak ya da yaşayabilmek için bir aktivasyon gereklidir. Kristallerin titreşimi bu aktivasyona yardım ediyor. Bu aktif hale geçişi planlayan ve tasarlayan gene sizlersiniz. Seanslarımda bana kendisinden bahsedenlerin ruhunun derinliklerinde gördüğüm budur. Daha çok bilerek ve farkında olarak yaşamak istiyorsunuz. Ametist kristalinden yayılan titreşimler, kişinin bu isteğini pekiştirir ve evrende var olan yüksek ölçekli enerjiyi kişiye aktarır. Bazı durumlarda kişideki blokajlar öyle kalın katmanlı oluyor ki kristali kullanmak istemesine rağmen korku bilinci devreye giriyor ve yeni olanın bilinmezliğinin heyecanını bırakıp olumsuz kurgusunu oluşturuyor. Elbette ardından kristali kullanmak istemekle reddetmek aşamasına giriyor. Bir tarafı kristali kabul ederken bir tarafı ne gerek var diyor. Bu nokta çok önemlidir. Kişi, ruhsal açılımını kristallerin enerjisiyle gerçekleştirmeyi tasarlamışsa devam ediyor. Korku bilincini de kristalleri kullanmaya devam ederek daha çok fark ediyor ve zamanla korkuları giderek erimeye başlıyor. Ametist ile beraber cesaret enerjisi de güçleniyor.

Ametist kristalinden bahsediyorum. Çünkü biliyorum ki tüm evren büyük bir uyanışın içerisindedir. Kendi özüyle tam olarak iletişime geçmek isteyenler için kristallerin enerjisi bir kapı ya da bir geçit gibi çalışır. Çok boyutlu enerjinin ayrımına varabilmek için gene doğadan, saf olandan faydalanırsınız. Ruhun saflık boyutlarına seyahat ederken dram senaryolarına geri dönmenize engel oluşturacak yeni bilincinizin katmanlarını Ametist ile rahatça geliştirebilirsiniz.

Ametist, mor ve morun tonlarıyla kişiye içsel huzur verdiği gibi enerjiyi dönüştürme bilincini de destekler. Üzerinizde kendi adınıza programlanmış bir Ametist kristalini taşıdığınızda hem içinizde hem de dışınızda olan bitenin fazlasıyla farkında olursunuz. Aynı zamanda içten dışa köprüler kurmanıza yardımcı olan evrensel kozmik enerjiye bağlı kalırsınız. Bu bağ, normalde hep mevcuttur. Bazılarınızda bağ daha güçlüdür, bazılarınızda daha zayıftır. Ametist ile bu bağı olabildiğince güçlendirmek mümkündür. Birey olmakla sınırlı kalmayıp evrenselleşirsiniz. Hiçbir yere, hiçbir koşula ait olmadığınızı bilen içsel rehberlerinizle yani gene kendinizle iletişime geçersiniz. Ametistin mor titreşimleri, size bunları yaşatacak niteliktedir. Yeter ki isteyin ve kendinize izin verin.



Öyle insanlar var ki diğerlerinin zanlarla hareket ettiğini savunurken aslında kendisinin büyük zanları yarattığının farkında değildir. Kişi ancak değişmek ve gelişmek isterse ona kristallerin titreşimi etki edebilir. Diğerlerinin zanlarını da sevmek gereklidir. Bir tebessümle karşılık verebilmek, o zanlarla hareket edenlerde kendini görebilmekte gerçek bilgeliğin asıl kendisidir. Evrende sizin onayınızı almadan hiçbir durum ve olay silsilesi gerçeğe dönüşmez. Bu noktada zanlardan arınmayı istemek, zanlarla hareket etmemek ve zanlarla hareket edenlerin de bu durumuna, onların o noktadan açılım yaşabileceğini düşünerek müdahale etmemek gerekiyor. Ametistin size ilettiği titreşimler ile bilinciniz ve bilinçaltınız beraber çalışmaya başlayarak zanlarınızı geride bırakırsınız. Kristal ile ruhunuzun tüm bölümlerinde uyuma kavuşursunuz. Açığa çıkan denge ve uyum halleriniz ile yüksek bir anlayışa erişebilirsiniz. Artan bilgeliğiniz ile diğerlerinin tekâmülüne direkt olarak müdahale etmektense varlığınızdan akan enerjiyle zaten duruşunuzu belirlersiniz ve tüm evrenle yüksek seviyelerde iletişimde olduğunuzu bilirsiniz.

Kristalleri kullanmaya başladığınız ilk zamanlar ile devam eden sizdeki farklılığı gözlemlemeye başlıyorsunuz. Bedenlerinizin titreşim frekansını büyük ölçüde arttırırsınız. Bu farklılaşan enerji, tüm varlığınızdan evrene akmaya başlar. Ametist ile ruhsal olarak yarattığınız hastalıklar tedavi oluyor. Geçmişinizden taşıdığınız ve bırakmaya kıyamadığınız fakat sizi durmadan geriye çeken, nostaljilere sürükleyen ve acıyı seven her parçanızı iyileştirirsiniz. Ametistin etkisi ile kişi, fiziksel sağlığına kavuşarak yaşamdan tat almayı istiyor. Sağlığına kavuştuğu gibi yeni hastalık edinmeme bilincine de kavuşuyor. Stres, ani gelen öfke, yaşamdan keyif alamama, bencillikler, ölüm korkusu, depresyon ve her türlü ağrılarınızın şikayetlerinden Ametistin enerjisiyle arınmanız mümkündür. Ametistin mor titreşimlerinde huzur, dinginlik, denge, saflık, sevgi, cesaret ve yeni olana duyulan ilgiye kavuşursunuz.

Ben, yardım ettiğim ve rehberlik yaptığım kişilerde Ametist i bu özelliklerinden dolayı tercih ediyorum. Ametistin güzel enerjisiyle çok yollar geçebilirsiniz. Kendinize özgü deneyimlerinizi ve içsel dönüşümlerinizi Ametist ile yaşayabilirsiniz. Dilerim sizde doğadan yaşamınıza saflıkla akan mor Ametist kristalinin enerjisini seçersiniz.
Sevgilerimle,

Meryem Ebru Sezen


Kategoriler

- hastalıklar - Şifalı Bitkiler - bitkilerin faydaları - Beslenme - kanser - tedavi - Gıda - şifa - kalp ve damar hastalıkları - sigara - belirtiler - kadın - çocuk - işitme kaybı - Diyet - hafıza - su - masaj - Vücudumuzu Tanıyalım - alerji - kulak - teşhis - sağlık haberleri - Diş Sağlığı - Beden dili - Depresyon - hastalık - Evlilik - Göz Sağlığı - ağız - bulaşıcı hastalıklar - gebelik - burun - sağlık - kulak ağrısı - orta kulak - Diğer Hastalıklar - Cinsellik - diş - bademcik - ağrı - şifa kaynağı - dikkat - Alkol - enfeksiyon - iç kulak - kilo vermek - diş çürüğü - kulak çınlaması - baş dönmesi

MollaCami.Com