Hayat | Konular | Kitaplık | İletişim

Eklem iltihabı tedavisi

1
balık yağı içmek ve bolca balık yemek iltihabı yatıştırır ve ağrıları azaltır. daha az et, daha çok sebze ve meyve tüketilmeli, fazla kilolardan kurtulunmalıdır. öncelikle c vitamini alınmalı, a vitamini de ihmal edilmemelidir. a vitamini, havuç, ve yeşil yapraklı sebzelerde bulunur.

2
günde 1-2 bardak ısırgan otu-atkuyruğu çayı rahatlatıcıdır. çay, öğün aralarında, tatlandırılmadan içilmelidir.

3
kekik ve biberiye banyoları rahatlatıcıdır. 100? gr kuru bitki, 2 litre kaynar suda haşlanir, 15-20 dakika demlendikten sonra süzülür ve banyo suyuna eklenir. banyo suyu beden isisina eşit olmalidir. banyo süresi 15-20 dakikadir. banyodan sonra, bir süre yatakta dinlenilir ve üşütülmemeye özen gösterilir.


Kategoriler

- hastalıklar - Şifalı Bitkiler - bitkilerin faydaları - Beslenme - kanser - tedavi - Gıda - şifa - kalp ve damar hastalıkları - sigara - belirtiler - kadın - çocuk - işitme kaybı - Diyet - hafıza - su - masaj - Vücudumuzu Tanıyalım - alerji - kulak - teşhis - sağlık haberleri - Diş Sağlığı - Beden dili - Depresyon - hastalık - Evlilik - Göz Sağlığı - ağız - bulaşıcı hastalıklar - gebelik - burun - sağlık - kulak ağrısı - orta kulak - Diğer Hastalıklar - Cinsellik - diş - bademcik - ağrı - şifa kaynağı - dikkat - Alkol - enfeksiyon - iç kulak - kilo vermek - diş çürüğü - kulak çınlaması - baş dönmesi

MollaCami.Com