Hayat | Konular | Kitaplık | İletişim

Kırışıklıklar için bitkisel çözüm

1
balmumu maskesi: 10? gr balmumu bir kapta eritilip, 3 yemek kaşigi çiçek bali ile iyice kariştirilir. soguduktan sonra yüze sürülür, 15-20 dakika etkilenmeye birakilir. süre sonunda yüz ilik suyla yikanir.

2
bolca c ve e vitamini alinmasi gerekir. e vitamini, ispanak, kabak, marul, lahana, yeşil salata, ayçiçegi yagi, badem, ceviz ve fistik ürünlerinde vardir.

3
bromelain enzimi, deri dokusundaki albümin birikintilerini çözer. bolca bromelain içeren taze ananas suyu günde en az 1 bardak içilmelidir.

4
her gün isirgan otu çayi ile yikanan yüz gerginleşir. yüz her gün bir kere yayik ayrani ile yikandiginda, kirişiklar azalir. her gün çay ile yikanan yüz güzelleşir. sigara zararlidir. nikotin, deri dokusunu besleyen kilcal damarlarin tikanmasina yol açar. alkol zararlidir. fazla miktarda alinan alkol, yüz derisinde su toplanmasina neden olur. daha sonra bu su çekilince, deride kirişiklar oluşur. uzun süre güneşlenmek zararlidir. günde en az 7-8 saat uyumak gerekir. deri pörsümesine ve kirişmasina, geregince görev yapamayan bagirsaklar da neden olabilir. iyi bir sindirim saglanmasi gerekir.

5
yumurta aki-bal maskesi: 1 yumurta aki ile 2 yemek kaşigi çiçek bali iyice kariştirilir, yüze sürülür ve 20 dakika etkilenmeye birakilir. süre sonunda yüz ilik suyla yikanir.


Kategoriler

- hastalıklar - Şifalı Bitkiler - bitkilerin faydaları - Beslenme - kanser - tedavi - Gıda - şifa - kalp ve damar hastalıkları - sigara - belirtiler - kadın - çocuk - işitme kaybı - Diyet - hafıza - su - masaj - Vücudumuzu Tanıyalım - alerji - kulak - teşhis - sağlık haberleri - Diş Sağlığı - Beden dili - Depresyon - hastalık - Evlilik - Göz Sağlığı - ağız - bulaşıcı hastalıklar - gebelik - burun - sağlık - kulak ağrısı - orta kulak - Diğer Hastalıklar - Cinsellik - diş - bademcik - ağrı - şifa kaynağı - dikkat - Alkol - enfeksiyon - iç kulak - kilo vermek - diş çürüğü - kulak çınlaması - baş dönmesi

MollaCami.Com