Hayat | Konular | Kitaplık | İletişim

Anjina pektoris için bitkisel çözümler

1
kalp şarabı 1: 1 litre şaraba(beyaz veya kırmızı, ama kaliteli) 10 sap maydanoz ve 2 yemek kaşığı doğal üzüm sirkesi eklenir ve hafif ısıda 10 dakika kadar kaynatılır. süre sonunda 300 gr çiçek balı eklendikten sonra yine 4-5 dakika kaynatılır, süzülür ve temiz bir şişeye aktarılır. serin yerde saklanmalıdır. yemeklerden sonra, 1-2 likör kadehi içilir.

2
alıç-yulaf karışımı çayı, kalp atış ritmini düzenler ve yatıştırır. alıç bitkisinin çiçek-yaprak karışımı ile, yeşil yulaf bitkisi, ince kıyılmış ve kurutulmuş olarak, eşit oranda karıştırılır. 1-2 tatlı kaşığı dolusu bitki, 1 bardak kaynar suyla haşlanır, 8-10 dakika demlendikten sonra süzülür. günde 3-4 bardak çay, biraz bal ile tatlandırılarak içilir. her iki bitkinin de kesinlikle hiçbir yan etkisi yoktur ve sürekli olarak bile kullanılabilir.

3
kalp şarabı 2: 1 litre kaliteli beyaz şaraba 40 gr biberiye eklenir ve 4-5 gün, arada bir çalkalanarak bekletilir. süre sonunda süzülür. serin yerde saklanmalıdır. yemeklerden sonra, 1-2 likör kadehi içilir.

4
kramplı damarları yatıştırabileceği için, kalp bölgesine uygulanan sıcak-kuru havlular rahatlatıcı olabilir. soğuk yıkama ile sonuçlandırılan, 10-15 dakika süreli sıcak ayak banyoları da, akut göğüs darlığında yardımcı olur.

5
ürik asit oranının düşürülmesi rahatlatıcı olabilir. tüm kalp hastalıklarında, dinginlik ve gevşeme çok büyük önem taşır. bu durumda, organlara oksijen ulaşımı kolaylaşır ve ağrılar azalır. sigara içilmemelidir. fazla kilolardan kaçınılmalı, daha az et, ama daha çok sebze, meyve ve sarımsak tüketilmelidir. damarları koruyan e vitaminini azaltabileceği göz önüne alınarak, sentetik müshil ilaçları kullanılmamalıdır. zorunluluk halinde, müshil olarak yalnızca mekanik etki yapan keten tohumu kullanılabilir.


Kategoriler

- hastalıklar - Şifalı Bitkiler - bitkilerin faydaları - Beslenme - kanser - tedavi - Gıda - şifa - kalp ve damar hastalıkları - sigara - belirtiler - kadın - çocuk - işitme kaybı - Diyet - hafıza - su - masaj - Vücudumuzu Tanıyalım - alerji - kulak - teşhis - sağlık haberleri - Diş Sağlığı - Beden dili - Depresyon - hastalık - Evlilik - Göz Sağlığı - ağız - bulaşıcı hastalıklar - gebelik - burun - sağlık - kulak ağrısı - orta kulak - Diğer Hastalıklar - Cinsellik - diş - bademcik - ağrı - şifa kaynağı - dikkat - Alkol - enfeksiyon - iç kulak - kilo vermek - diş çürüğü - kulak çınlaması - baş dönmesi

MollaCami.Com